2013-10-24

Carl B Svammelton


"Jag är glad som en speleman" säger eurorättshaveristen Carl B*jsnödig Svammelton idag, efter att den sverigedemokratsledda oppositionen klantade bort vad som borde varit en promenadseger i Riksdagen.

Med "en speleman" får man anta att Svammelton avser till exempel Snoddas eller Calle Jularbo – "eller en jazzorkester eller två, ni vet, sånt som ungdomen lyssnar på nuförtiden".


Abuseanmält inlägg

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, DN1, DN2, Sk, NSk, LT, Anybody

2 kommentarer:

 1. Ähhh...jag brukar gilla vad du skriver men.
  Det är väl inget fel med att bevara svenska fraser, ordstäv och annat. Glad som en speleman tycker jag är kul. Varför ska allting vara så modäärnt och svengelskt.

  SvaraRadera
 2. Det är inget fel på det uttrycket!

  Däremot är det enligt mig rätt mycket som är fel med Carl B Hamiltons åsikter och inställning. Och när just han använder det uttrycket blir effekten rätt komisk. :)

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.