2015-02-21

Stor i orden, liten på jorden

Bortsett från att våra politiker låtit skattemedel gå till att korsfästa barn och att bostadsministern – samtidigt som bostadsmarknaden går mot totalkollaps – planerar att börja låta kommunerna skatta skiten ur villaägarna, agerar de därtill nyttiga idioter åt Vladimir Putin och hans propagandakrig.


Denna politik finner uppenbarligen vår regering så lyckad att den nu aspirerar på en "ledarroll i världspolitiken". Dessbättre (för vår omvärld) upphör regeringens 38-procentiga mandat vid riksgränsen.
SvD1, DN1, DN2, DN3, Ab1

5 kommentarer:

 1. Ha, ha. Ja, dessbättre.

  V

  SvaraRadera
 2. Dom lider av storhetsvansinne,Usch jag mår illa.

  SvaraRadera
 3. Ang tweeten om Norbergs kommunalråd.
  Hon vill nog väl när hon säger (inte ordagrant)-vi behöver verkligen ett befolkningstillskott med tanke på avflyttning och åldersfördelning.
  Skulle hon inte behöva fundera lite på varför ungdomar flyttar och varför åldersstrukturen ser ut som den gör.
  Skulle man kunna tänka sig att det har att göra med brist på jobb i Norberg. Skulle man sedan kunna tänka sig att den bristen på arbete även kommer drabba nyinflyttade och att de lämnar Norberg så fort det går?

  Men hoppsan, glömde, mångkultur gör ju att ideerna frodas, så snart har vi blomstrande IT- och medieföretag i Norberg.

  SvaraRadera
 4. Skrattretande att Löfven tror att Sverige kan ta en ledarroll i världen.
  Att Kaplan vill skatta skiten ur villaägarna förvånar i alla fall inte mig.Vänstern,dit jag räknar MP,vill väl alltid ta ut så mycket skatt de kan i alla lägen.
  Pelle2

  SvaraRadera
 5. Det är som ett dåligt skämt. Tyvärr vill man inte skratta eftersom försvaret är så viktigt för att bevara fred och mänskliga fri- och rättigheter.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.