2015-02-21

Stor i orden, liten på jorden

Bortsett från att våra politiker låtit skattemedel gå till att korsfästa barn och att bostadsministern – samtidigt som bostadsmarknaden går mot totalkollaps – planerar att börja låta kommunerna skatta skiten ur villaägarna, agerar de därtill nyttiga idioter åt Vladimir Putin och hans propagandakrig.


Denna politik finner uppenbarligen vår regering så lyckad att den nu aspirerar på en "ledarroll i världspolitiken". Dessbättre (för vår omvärld) upphör regeringens 38-procentiga mandat vid riksgränsen.
SvD1, DN1, DN2, DN3, Ab1

5 kommentarer:

 1. Ha, ha. Ja, dessbättre.

  V

  SvaraRadera
 2. Dom lider av storhetsvansinne,Usch jag mår illa.

  SvaraRadera
 3. Ang tweeten om Norbergs kommunalråd.
  Hon vill nog väl när hon säger (inte ordagrant)-vi behöver verkligen ett befolkningstillskott med tanke på avflyttning och åldersfördelning.
  Skulle hon inte behöva fundera lite på varför ungdomar flyttar och varför åldersstrukturen ser ut som den gör.
  Skulle man kunna tänka sig att det har att göra med brist på jobb i Norberg. Skulle man sedan kunna tänka sig att den bristen på arbete även kommer drabba nyinflyttade och att de lämnar Norberg så fort det går?

  Men hoppsan, glömde, mångkultur gör ju att ideerna frodas, så snart har vi blomstrande IT- och medieföretag i Norberg.

  SvaraRadera
 4. Skrattretande att Löfven tror att Sverige kan ta en ledarroll i världen.
  Att Kaplan vill skatta skiten ur villaägarna förvånar i alla fall inte mig.Vänstern,dit jag räknar MP,vill väl alltid ta ut så mycket skatt de kan i alla lägen.
  Pelle2

  SvaraRadera
 5. Det är som ett dåligt skämt. Tyvärr vill man inte skratta eftersom försvaret är så viktigt för att bevara fred och mänskliga fri- och rättigheter.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycklighet. Kommentarer löper stor risk att hamna i papperskorgen om de är sossiga, hätska, foliehattiga, besserwissriga, vilseledande, överdrivet långa, trollande eller faktamässigt tveksamma.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.