2013-03-19

Masshysteri råder

Huvudnyhet i svenska medier har nu i ett par dagar varit att migrationsministern i en passus råkat implicera att svenskar i allmänhet är mer blonda och blåögda än invandrare.

Avgångskrav ställs. Oppositionsledaren håller presskonferens. Statsministern gör klart att det hela är "mycket olämpligt". Experter kan för sina liv inte förstå varför Billström inte får sparken för sitt fruktansvärda uttalande.

Samma medier tonar samtidigt ned det faktum att invandringen till Sverige nått smått bisarra 111 000 personer om året, att Sverige har den största invandringen i västvärlden och att situationen är på väg att undergräva den svenska modellen.

Varför rapportera om såna petitesser, varför diskutera vilket Sverige vi vill ha i framtiden, när den rasistiske migrationsministern i sann rasbiologisk anda i en bisats råkat ge uttryck för det magstarka påståendet att svenskar och afghaner generellt har olika hårfärg?

Det råder masshysteri i Sverige. Debattklimatet i vårt land är som hämtat från en diktatur som Kina, eller som från USA dagarna efter elfte september. En ohelig allians av sekteristisk vänster och profithungrande Stureplanscenter (som gärna ser mer av svartjobb och lönedumpning men mindre av välfärd) har hetsat fram ett ytterst obehagligt samhällsklimat där oliktänkande inte accepteras. Vanliga hederliga svenskar som vill andra väl köper den bild som utmålas, och sluter upp i ledat.

Acceptera inte den bild som förmedlas! Håll inte tyst när du får höra plattityder, halvsanningar, vilseledande nyhetsförmedling eller regelrätta lögner. Miljöpartiets infantila joller om rösträtt för illegala invandrare måste behandlas som det trams det är. Tänk själv, och låt dig inte ryckas med i masspsykosen. Det räcker nu!
Sektvänsterns tio budord:
 1. Du skall inga andra argument hava jämte doktrinen.
 2. Du skall missbruka värdeordens namn, ty de skola totalt förlora sin mening så att betyda vadhelst dig passar.
 3. Tänk inte på vilodagen. Heller.
 4. Skilj ej på din fader och din moder, på det att det må gå hen väl och hen må länge leva i ditt land.
 5. Du skall icke problematisera.
 6. Du skall icke anse dig begå något brott, ty dina handlingar är för ett högre syfte.
 7. Du skall icke gräla, ty fraktionsstrider vara revolutionens fiende.
 8. Du skall icke försitta chansen att förlöjliga din nästa då dina argument tryta.
 9. Du skall hava begärelse till din nästas hus.
 10. Du skall icke tillämpa dina principer på dig själv, ej heller på dina vänner eller dina allierade, ej heller på någon annan, som bekänna sig till den rätta läran.

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, SvD9, SvD10, SvD11, SR1, SR2, DN1, DN2, DN3, DN4

4 kommentarer:

 1. Av allt att döma är Billström den enda som kan hävda någon form av integritet i regeringen. Statsministerns ledaregenskaper är ju väl beskrivna i Ann-mari Pålssons bok "Knapptryckarkompaniet".Att inför öppen ridå gå lös på en minister talar för att vi ser ett sätt att hålla alla övriga på mattan.F ö har vi i detta land alla kommit därhän att oavsett hur vi formulerar oss så är det fel,blir fel och kan inte rättas till.Det förblir rasistiskt i all evighet.Amen.Ty så har de rättroende fastställt,en gång för alla,vad som sedan händer med nationen ,nu och i framtiden spelar ingen som helst roll....
  Tänk om man fick uppleva,att Billström kallade till presskonferens och meddelade sin omedelbara avgång...mot bakgrund av en totalhavererad migrationspolitik,tjockskalligt försvarad av Reinfeldt,alltmedan de övriga inte vågar öppna munnen....

  SvaraRadera
 2. Rent demokratiskt är det ju rätt farligt att orden i sig själva, helt utanför sammanhanget, tillåts tolkas hursomhelst efter behov. Så att bara nämnandet av vissa ord innebär stämpling.

  Det förbereder ett samhälle helt i händerna på riggade förföljelser. Skendebatter och placerade uttalanden, slarvigt underbygda, som enkelt får förödande effekter.

  Tänk en valkampanj som genererar krigsrubriker baserade på twitter lögner. Ständigt återkommande anklagelser om fel ordval osv.

  Vilken mardröm för den debatt som försvinner i en sådan sörja.

  SvaraRadera
 3. M med Reinfeldt vid rodret är dömt till undergång.

  SvaraRadera
 4. Undrar om den här affären var beställd för att lugna mp?

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.