2013-03-19

Masshysteri råder

Huvudnyhet i svenska medier har nu i ett par dagar varit att migrationsministern i en passus råkat implicera att svenskar i allmänhet är mer blonda och blåögda än invandrare.

Avgångskrav ställs. Oppositionsledaren håller presskonferens. Statsministern gör klart att det hela är "mycket olämpligt". Experter kan för sina liv inte förstå varför Billström inte får sparken för sitt fruktansvärda uttalande.

Samma medier tonar samtidigt ned det faktum att invandringen till Sverige nått smått bisarra 111 000 personer om året, att Sverige har den största invandringen i västvärlden och att situationen är på väg att undergräva den svenska modellen.

Varför rapportera om såna petitesser, varför diskutera vilket Sverige vi vill ha i framtiden, när den rasistiske migrationsministern i sann rasbiologisk anda i en bisats råkat ge uttryck för det magstarka påståendet att svenskar och afghaner generellt har olika hårfärg?

Det råder masshysteri i Sverige. Debattklimatet i vårt land är som hämtat från en diktatur som Kina, eller som från USA dagarna efter elfte september. En ohelig allians av sekteristisk vänster och profithungrande Stureplanscenter (som gärna ser mer av svartjobb och lönedumpning men mindre av välfärd) har hetsat fram ett ytterst obehagligt samhällsklimat där oliktänkande inte accepteras. Vanliga hederliga svenskar som vill andra väl köper den bild som utmålas, och sluter upp i ledat.

Acceptera inte den bild som förmedlas! Håll inte tyst när du får höra plattityder, halvsanningar, vilseledande nyhetsförmedling eller regelrätta lögner. Miljöpartiets infantila joller om rösträtt för illegala invandrare måste behandlas som det trams det är. Tänk själv, och låt dig inte ryckas med i masspsykosen. Det räcker nu!
Sektvänsterns tio budord:
  1. Du skall inga andra argument hava jämte doktrinen.
  2. Du skall missbruka värdeordens namn, ty de skola totalt förlora sin mening så att betyda vadhelst dig passar.
  3. Tänk inte på vilodagen. Heller.
  4. Skilj ej på din fader och din moder, på det att det må gå hen väl och hen må länge leva i ditt land.
  5. Du skall icke problematisera.
  6. Du skall icke anse dig begå något brott, ty dina handlingar är för ett högre syfte.
  7. Du skall icke gräla, ty fraktionsstrider vara revolutionens fiende.
  8. Du skall icke försitta chansen att förlöjliga din nästa då dina argument tryta.
  9. Du skall hava begärelse till din nästas hus.
  10. Du skall icke tillämpa dina principer på dig själv, ej heller på dina vänner eller dina allierade, ej heller på någon annan, som bekänna sig till den rätta läran.

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, SvD9, SvD10, SvD11, SR1, SR2, DN1, DN2, DN3, DN4