2013-05-24

MP spelar fiol när Sverige brinner (uppdaterad)

Som genom ett ödets nyck håller Miljöpartiet kongress samtidigt som konsekvenserna av västvärldens största invandring gör sig påminda i form av ett brinnande Sverige.

Miljöpartiet är i högsta grad medskyldiga till denna utveckling. De har forcerat urvattning efter urvattning av asylskälen. De har forcerat amnestier för personer utan asylskäl. De har också forcerat fram en omfattande rätt till samhällsservice för illegala invandrare, på bättre villkor än till de som vistas i landet legalt dessutom, vilket naturligtvis leder till ännu fler illegala invandrare

På kongressen konstaterar Åsa Romson förvisso att "det har blivit tydligt att Sverige är ett delat land" - men väljer att lägga skulden för detta på regeringen. Att Miljöpartiet skulle ha ett eget ansvar för den uppkomna situationen tycks inte vara något som föresvävar deltagarna på kongressen.

Eller med andra ord: Miljöpartiet spelar fiol när Sverige brinner.

Lästips: Hanne Kjöller


Miljöpartiet håller kongressUppdatering: Aftonbladet har nu bestämt sig för att det får räcka med rapportering kring civilsamhällets sammanbrott. Istället går man ut hårt med en serie reportage om den svenska sexkrisen. I en fördjupande analys av Eva Franchell finner man att sexkrisens orsaker bottnar i regeringen Reinfeldts arbetslinje.

Yeah.


Aftonbladet går till djupet med Sveriges egentliga problem (klicka för större bild)

DN, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, SvD9, SvD10, SvD11, SvD12, SvD13, SR1, SR2, SR3, SR4, SR5, SR6, SR7, SR8, SR9, SR10, SR11, SR12, SR13, SR14, Ab1, Ab2, Ab3, Ab4