2013-06-03

Sverige? Nej, Turkiet.

Nyhetsflödet i korthet:


Är bilderna i tidningen från Husby? Ah, nej, från Turkiet.Läs Dagbladets artikel här och SvD:s här

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, DN1, DN2, DN3, DN4, SR1, SR2, SR3, SR4, SR5, SR6, SR7, Ab1, Ab2,

10 kommentarer:

 1. Oavsett SD eller inte så så är jag imponerad av Åkesson.Han måste vara en modig och stark man som står ut med med det enorma förakt som sköljer över honom fråm media och andra politiker. Dom som överhuvudtaget inte lyssnar på vad han säger utan ALLTID väljer att misstolka.Det visar en bristande respekt mot demokratin.

  SvaraRadera
 2. Åkesson vs. Ullenhag i SVT morron var ju ett lysande exempel på att Åkessons motdebattörer alltid har färdiga anklaganden som de slänger ur sig oavsett om de lyssnat eller inte. Resultatet blir rent ut sagt förbannat pinsamt! Ullenhag är en jävla pajas!

  SvaraRadera
 3. Ja det var riktigt pinsamt.Dom bemöter honom inte utan maler sitt mantra-du vill slänga ut invandrarna,du vill slänga ut invandrarna,du vill...... i all evighet.Kan det vara så att dom inte KAN bemöta honom för dom vet att det ligger något i vad han säger och hellre än att erkänna det får landet gå under.

  SvaraRadera
 4. Ja Mona, jag tycker SD's politik haltar en hel del, men det ligger i nått de säger när det gäller integrationshaveriet, annars hade inte de andra agerat så förvirrat.

  SvaraRadera
 5. Jag såg det som tur var inte själv. Försöker undvika att utsätta mig för den sortens riskfaktorer för hjärnblödning numera. ;)

  SvaraRadera
 6. Jag kan förstå att ni lågutbildade smygrasister resonerar som ni gör. Antagligen har ni inte läst ett enda poäng kritisk diskursteori på universitetsnivå. Sverige är fullt av rasistiska strukturer precis överallt! Dessutom bortser ni ifrån fakta som att mer än 600.000 invandrare går till jobbet varje vecka! Invandringen gör Sverige till ett rikare och bättre land! Vidare är det en lögn att Sverige har världens största invandring. Majoriteten är ÅTERVÄNDANDE SVENSKAR. Om man räknar bort dessa blir summan kanske 10.000. Mot främlingsfientlighet och intolerans! För öppenhet!

  /Gustav

  SvaraRadera
 7. Gustav!
  Charterturister som återvänder efter en vecka på Kanarieöarna eller Mallorca ska inte räknas med när man jämför olika länders invandring!

  SvaraRadera
 8. Gustav:
  I dina två första meningar gör du bort dig! I den första kommer du med korkade osakliga påhopp som du inte har någon grund för att uttala dig om. I andra meningen försöker du tala om att du har tolkningsföreträde för du har minsann poäng på universitetsnivå och tillsammans med första meningen är alla outbildade och korkade som inte har dessa poäng och därför inte får resonera.

  Det enda du bevisade var att där argumenten tryter, där tar angreppen och nätmobbing vid.

  Dags att gå om kursen som handlar om demokrati, yttrandefrihet etc eller?

  SvaraRadera
 9. Det finns diverse felaktiga uppgifter i omlopp om att invandringen bara omfattar ~25 000 personer om året. För att komma fram till denna siffra har man t ex trollat bort hela anhöriginvandringen. :)

  SvaraRadera
 10. Gustav -Lågutbildade smygrasister,det var allt ett väldigt barnsligt uttalande.Jag har inte träffat på några rasister på den här bloggen däremot vuxna kloka människor som inte har något emot invandring i sig,men som är bekymrade över den stora den mängd som tas emot utan att kunna e
  rbjuda varken bostäder eller jobb.
  Frågor man bör ställa är om vårt land klarar att försörja alla. Nu 111000/år.Och fortsätter det så har vi problem,allvarliga problem.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.