2013-12-16

Röstade Reinfeldt, fick Winberg

Inte en utan två gånger har jag röstat på Fredrik Reinfeldt. Någonstans skulle man kunna förväntat sig att Nya moderaterna var lite tacksamma för detta. Det är de inte, de spottar mig i ansiktet.

Med de Nya moderaterna har jag fått en statsminister som kallar mig för en hatisk tölp när jag uttrycker min oro över samhällsutvecklingen. Med de Nya moderaterna har jag fått en statsminister som försvarar när vänsterextremister utövar våld mot de Nya moderaternas politiska motståndare. Med de Nya moderaterna har jag fått en regering som gör upp med Miljöpartiet om att de – i ett internationellt perspektiv skyhöga – skatter jag betalar skall bekosta samhällsservice för illegala invandrare.

Med de Nya moderaterna har Muslimska brödraskapet fått representation i Riksdagen. Med de Nya moderaterna kom allmänheten att bli massavlyssnad och med de Nya moderaterna lades Sveriges försvar ned.

De Gamla moderaterna röstade nej till det radikalfeministiska påhitt som idag kallas "sexköpslagen". De Nya moderaterna önskar inte bara bevara den, de vill skärpa den. Nog för att jag förväntade mig hårdare tag mot kriminella av en moderatledd regering, men det var inte riktigt så jag menade...

Jag röstade på Reinfeldt men vad jag fick var Margareta Winberg. Well, Fredrik Reinfeldt, var så säker: i nästa val kommer jag att rösta på någon annan.


SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, DN1, DN2, DN3, DN4, Sk1, Sk2, NSk1, NSk2, LT1, LT2, CS

4 kommentarer:

 1. Peter Nicklasson16 december 2013 23:00

  Där satt den! Du skriver ut mina egna tankar.
  Vet inte om jag ska bli upprymd eller deprimerad av det förstås.

  Moderaterna är det Nya Miljöpartiet (fast med slips), när jag förstod det begrep jag äntligen hur Reinfeldt tänkte där...

  SvaraRadera
 2. Fan vet om Mannen Med Ledsna Hundögon Mitt I Ansiktet tänker alls. Misstänker allt mer att han bara reagerar. Främst på den elaka pojken som kom och satte sig i Hans sandlåda så att han förlorade leksaksmajoriteten.

  SvaraRadera
 3. Helt riktigt,för vad den elake pojken och hans kamrater gör eller vad han tror att dom gör är det enda som får honom att reagera och om det blir bråk på fotbollsplanen.Så han börjar alltmer likna på en uppskruvad docka som när man trycker på en knapp kommer samma meningar om och om igen. Blir lite tjatigt.

  SvaraRadera
 4. Mona: Haha, ja, precis så. :D

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.