2014-02-09

Demokratiförakt

Det blev ja i den schweiziska folkomröstningen om begränsningad invandring, någonting som SvD:s Gunilla von Hall kommenterar så här:

"Röstutslaget är ett tecken på liknande främlingsfientliga och immigrationströtta stämningar runtom i Europa."

Det schweiziska folkets demokratiskt fattade beslut – i en fråga som de svenska politikerna för övrigt aldrig har låtit folket säga sitt om – avfärdas således utan vidare som "främlingsfientligt". Detta är inte seriös journalistik, detta är von Halls privata och synnerligen subjektiva åsikter framförda som om de vore objektiva fakta.

von Hall har tidigare anklagat Schweiz för "apartheid". Därtill har hon skrivit om hur "oron gnager" bland Frankrikes muslimer sedan Mohammed Merah sköt ihjäl sju personer, varav tre judiska barn och en rabbin. Huruvida oron även gnagde bland Frankrikes judar föreföll hon emellertid inte intresserad av att fråga sig.

Relaterat (och censurerat): Migros agenda
SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, DN1, DN2, SR1, SR2, SR3, Sk1, Sk2, NSk1, NSk2, LT1, LT2, Ab1, Ab2, Exp

2 kommentarer:

  1. von Hall bryr sig nog inte om att Schweiz har 8-9 miljoner innevånare på en yta som är en elftedel av Sveriges och där stora alpområden bara kan hysa en gles befolkning. Därtill en magnet för utlänningar. Deras jordbruksbehov bryr hon sig inte om heller. Får vi se EU alltmer pressa länder (Schweiz, Norge, England...)till underkastelse under sina doktriner med repressalier?

    SvaraRadera
  2. Tack till Anonym för nyttig information om Schweiz,inte ens landets storlek kan användas som argument för ökad invandring av politiskt korrekta!

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.