2014-02-03

DN arena för extremism (2)

Dagens Förnumstigheter ogillar uppenbarligen blogginlägg som påtalar att de upplåter medialt utrymme åt extremister, och plockar därför helt sonika bort dem. Därför lägger jag upp samma inlägg en gång till:


I dagens DN återfinns en debattartikel om "afrofobi". En av de tre undertecknarna representerar Afrosvenskarnas riksförbund, en annan är Tobias Hübinette.

Hübinette är en brottsdömd AFA-aktivist med en rabiat rättshaverists världsåskådning. Afrosvenskarnas riksförbund är en bidragsfuskande kränkthetsmaskin som vid upprepade tillfällen bjudit in islamister och antisemiter som talare. Samt, icke att förglömma, kränkts av en glass och Pridefestivalen.

Varför får personer och organisationer som dessa en gräddfil in i etablissemangets finrum? De är vänsterextremistister, islamister och totalitarister, men vårt ryggradslösa samhälle säger inte från – tvärtom så uppmuntrar det dem. De får uttala sig som "experter" i media, de får statliga utredningsuppdrag, deras organisationer ges bidrag och deras debattartiklar blir publicerade.

Personer som stödjer organisationer som dessa tar sig väldigt ofta friheten att från höga hästar kritisera dina åsikter, men det finns ingen anledning för dig att finna sig i den sortens hyckleri.

När kulturclowner som stödjer islamister och diktaturer påstår att det är din "värdegrund" det är fel på finns det ingen anledning att gå i försvarsställning, då är det dags att slå tillbaka.

Bloggtips / shameless self promotion: Häxanmexan
SvD1, SvD2, SvD3

6 kommentarer:

 1. EN ANTI-VIT RASIST FICK REGERINGENS UPPDRAG ATT UTREDA VITA SVENSKARS AFROFOBI

  Tobias Hübinette skrev följande i tidningen Creol 1996:
  "Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!"

  I en artikel publicerad på Newsmill den 21 september 2011 uttryckte Hübinette en önskan att förinta svenskar: "För att den vita melankolin en dag ska kunna botas och den svenska vitheten en gång för alla ska kunna annihileras krävs därför att ord som sårar inte längre praktiseras som illokutionära talhandlingar."

  http://sv.metapedia.org/w/Tobias_Hübinette

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 2. VAD avses med, "[det] krävs därför att ord som sårar inte längre praktiseras som illokutionära talhandlingar"??

  Illokutionär: "Of, pertaining to, or deriving from illocution, the performance of acts by speaking".

  SvaraRadera
 3. Det betyder att man täcker upp för avsaknaden av substans och logik med ett tjusigt språkbruk man fått lära sig på den ämnesöverskridande kursen i "Postmodernistisk intersektionell relativistiskt pseudovetenskap med genusperspektiv".

  SvaraRadera
 4. Malin: Sorry, råkade radera din kommentar av misstag.

  Mitt svar på den var detta:

  "Det stämmer inte. I Sverige har vi en omfattande yttrandefrihet."

  Med förnumstigt allvetande hälsningar
  /Erik Gullefjun

  SvaraRadera
 5. Ha Erik Gullefjun,den är bra.I övrigt är jag så förbannat less på att som infödd svensk ständigt få höra att man därmed är rasist.

  SvaraRadera
 6. Det borde egentligen vara obligatoriskt att referera till hono... - jag menar till hen - som "Erik Gullefjun".

  Och ja, nog fan blir man less. :(

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.