2014-12-05

Samarbetsregering eller sammanbrottsregering?

Samarbetsregeringen visade sig vara en sammanbrottsregering. Utvecklingen var inte direkt otippad, men just nu känns det faktiskt mest så här:


DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, DN8, DN9, DN10, DN11, DN12, DN13, DN14, DN15, DN16, DN17, DN18, DN19, DN20, DN21, DN22, DN23, DN24, DN25, DN26, DN27, DN28, DN29, DN30, DN31, DN32, DN33

4 kommentarer:

 1. Det har väl varit ett skämt redan från början att Löfven kallar sin regering för samarbetsregeringen.
  Han började ju direkt med att bryta sina överenskommelser med alliansen för att nu gråta om att de inte ovillkorligt vill stötta Hans regering. Vilken pajas han är !
  Pelle2

  SvaraRadera
 2. Här klickar man vidare i förhoppning att läsa en intressant kommentar på DN:S ledare och möts av nada. jag föreslår att den tid som använts för att klippa-klistra bilden läggs på lite mer genomtänkta funderingar. 20 ord i text , 1 bild som är så viktig att det ska kopplas med HELA 10 "etiketter" - och andra kallas pajaser???

  Hallå - är detta på riktigt eller ett ironiskt försök att komma med i rekordboken som nätets största ordbajsare???

  SvaraRadera
 3. Som föregående kommentator sa att detta inlägg var i tunnaste laget.

  Jag anser att Fnordspotting håller en hög klass generellt och blev litet förvånad över detta inlägg.

  Men det är förlåtet om det festats en fredagskväll och inspiration haft företräde framför kontemplation :)

  SvaraRadera
 4. Haha Underbar
  EV phone home EV phone home

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.