2013-11-17

Fadakars lik i garderoben

Mitt gamla inlägg om Ehsan Fadakars syn på Norge blev censurerat av Twingly. Någon fann gissningsvis min inställning obalanserad men, får man förmoda, att Ehsan Fadakars syn på Norge var rimlig, balanserad och välunderbyggd.

Well. Anledningen till att jag bloggar om saken igen är att jag vill att så många som möjligt skall läsa vad CopyRiot skrev om Fadakar redan 2009. Det är minst sagt häpnadsväckande läsning.
Abuseanmält inlägg

SvD1, SvD2

2 kommentarer:

 1. Helt klart en allt igenom sympatisk kille med huvudet på skaft,kvastskaft skulle det vara.

  SvaraRadera
 2. Jupp!

  Grejen är väl annars att kvastskaft finns det gott om. Att Jan Helin anställer honom - och därtill ger honom en chefspost - däremot...

  Nu anställer väl förvisso Aftonblaskan i stort sett bara folk med jävligt konstiga åsikter numera, men jag trodde ändå att de hade vissa spärrar när det kom till personer som varit så här öppna med sin rasism.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.