2015-02-02

Bra jobbat, Aftonbladet!

Åsa Linderborg har idag överlämnat en försenad julklapp till Putins propagandaministerium. Bra jobbat, Aftonbladet!


Läs även:
Adam Cwejman, Den sjätte mannen
DN1, DN2, DN3, DN4, SvD1, SvD2, Ex1, Ab1, Ab2, Ab3, Ab4, SR1, SR2, SR3, SR4, SR5

3 kommentarer:

 1. Det är nästan rörande när jag med jämna mellanrum får mail från AB där de ber mig återkomma som pluskund. De måste vara fullständigt desperata när de lockar med trisslotter, 2 månaders gratis Viaplay och det ena med det femtiofjärde.

  Plustjänsten var priset för bloggtjänsten som Aftonbladet själva avskaffade 2010 .. när jag redan gått vidare till Blogger. Det är fem år sedan .. man kan tycka att meddelandet borde ha gått fram??

  För VILKA är det som köper tidningen och läser smörjan?? I stället för att jaga gamla läsare så borde de skaffa nya skribenter och en ny chefredaktör .. men behålla Johan Hakelius varannanveckas krönikor.

  DÅ kanske jag skulle bli sugen på en trisslott, kanske?? Eller inte? ;-)

  SvaraRadera
 2. På tal om inget..

  TV10 visar just nu Andra världskrigets hemliga allians (World War II: Behind Closed Doors). Programmet handlar om Stalins och Hitlers samarbete i början av andra världskriget.

  http://www.tv10.se/world_war_ii_behind_closed_doors

  SvaraRadera
 3. Så Linderborg kommer ut som partiell historierevisionist.
  Förvisso bidrog Röda Arme'n till att besegra nazisterna men dom flesta av oss vet att det fanns en allierad sida som inte vid något tillfälle hade en pakt med Hitler till skillnad från Stalin.
  Utan Amerika och Englands insatser i kriget hade nog Nazismen kunnat bestå
  Fast vem är förvånad att den gamla kommunisten Linderborg försöker försköna det gamla Sovjet ?
  Pelle2

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.