2015-07-14

Om svensk och finsk politik

Man får förutsätta att det finska folket är avundsjuka på oss

Marita Ulvskog är även känd för att ha liknat den borgerliga valsegern 1976 vid en "statskupp" och för att ha kallat Gunnar Hökmark "djävla skithög" i direktsändning.

Läs även:
Motpol
DN1, DN2

4 kommentarer:

 1. en väldigt sur tant14 juli 2015 11:40

  Hon är läskig mobbare. Som kommunist vill Ulvskog leva av andras pengar och ge andras pengar till alla. Hon står inte ut att Finland valde den regeringen de valde, för hon är inte för demokrati och folkvilja. I detta fall var nog Stubb den enda med förstånd. Grekland kommer inte att betala igen eller reformera sin ekonomi.

  SvaraRadera
 2. Idag är jag glad att jag är Finlandssvensk - och slipper bry mig om dessa etniska svennar (eller ruotsi som vi föraktfullt kallar dem) som generar världen med sin existens.

  Hälsar en nu mer jävligt förbannad konservativ Finlandssvensk boendes i västra Idiotsvärje.

  SvaraRadera
 3. Helt off topic; "ingångsvärden" fastnar i filtret på jobbet eftersom den sedan några dagar tydligen innehåller "pornography". Är det någon sosse som busat?

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.