2016-10-25

Något om socialismens potentater och dess tjänstehjon

Att det frälse som tillförskaffat sig makten över Sverige är ett fullständigt skrupellöst släkte är inte direkt någon nyhet. Man berikar sig själva på skattebetalarnas bekostnad, man demoniserar den som protesterar och man använder sig ogenerat av utbildningsväsendet, museerna och de statliga etermedierna för att framtidssäkra det egna maktinnehavet.

Under gårdagen sammanföll tre händelser som tillsammans på ett väldigt pedagogiskt sätt tydliggjorde detta. Det första av dessa var ett utspel signerat infrastrukturminister Anna "Marie Antoinette" Johansson om att bensinen är alldeles för "billig" i Sverige. Med detta menade hon i klartext att bensinen är för lågt beskattad.

Den andra av dessa händelser inföll några timmar senare, då det kom ut att en viss Erik Bromander, SSU-broiler tillika Anna Johanssons statssekreterare, hade rest på förtäckta lyxsemesterresor för närmare en miljon kronor på de enligt infrastrukturministern underbeskattade skattebetalarnas bekostnad. Detta skulle Johansson i sann Göteborgsanda senare komma att kommentera med orden "Det är olyckligt att det här har kommit upp".

Den tredje av dessa händelser utspelade sig därefter på kvällen, som av en händelse bara några timmar innan det var dags för nämnda myndighet att ännu en gång beslagta närmare hälften av de pengar skatteboskapet hade arbetat ihop under månaden. Då lät nämligen Skatteverket inte bara vänsterextremisten Tomas "Genusfotografen" Gunnarsson (gissningsvis mot ersättning i form av utbetalda skattepengar) föreläsa för personalen, utan passade därtill på att okritiskt hylla och sprida hans postmarxistiska budskap.

Dessa tre händelser illustrerar tillsammans väldigt väl hur den politiska makten i Sverige egentligen ser på skatte- och valboskapet. Man tar inte bara ogenerat deras pengar för att köpa sig röster, berika sig själva och stödja tveksamma ändamål som salafism och folkmord. Man ägnar sig därtill också ohämmat åt att sprida vänsterextrem propaganda riktad mot samma skatteboskap som man ständigt rånar.

Vi nöjer oss inte med att bara ta dina pengar, lyder det underförstådda budskapet. Vi ger oss inte förrän vi dessutom äger din själ, och de indoktrineringsinsatser du och de andra kättarna tvingar oss att rikta mot er för att åstadkomma detta får ni själva bekosta, ert barbariska pack. Det hela är naturligtvis fullkomligt perverst, men fullständigt pervers är också precis vad den depraverade socialistiska ideologi som ligger bakom denna föraktfulla människosyn är.

Vad socialismen hoppas åstadkomma är ett land av drönare som villigt agerar tjänstehjon åt potentater som Erik Bromander. För att uppnå detta anlitar man horder av politiska kommissarier som "Genusfotografen" för att indoktrinera folket, inte minst i skolan då barn är extra mottagliga för propaganda.

Den som gillar den socialistiska högskattestaten är att likna vid ett djur som lärt sig älska den bur det hålls inspärrad i. Ha för Guds skull lite mer självrespekt än så. Vägra samarbeta med dessa moraliskt depraverade människor. Undergräv dem, häckla dem, bojkotta deras apkonster. Gör motstånd!

Tidigare i ämnet:
Något om det socialdemokratiska solidaritetsbegreppet
SR1, Exp1