2013-11-18

Reinfeldt, Waberi och Åkesson

På SvD återfinns just nu en artikel från förra året där man kan läsa om hur Reinfeldt gick till attack på Jimmie Åkesson. Personligen börjar jag ilskna till rejält på Reinfeldts von oben-attityd. Det vore en sak om han hade sopat rent framför egen dörr, men det har han inte.

I den moderata riksdagsgruppen sitter Abdirizak Waberi. Waberi är en radikal islamist med en kvinnosyn som inte har varit aktuell på bra många århundraden. Han är därtill före detta ordförande för samma Islamiska förbund som Omar Mustafa leder idag. Detta förbund har inte bara allehanda kopplingar till antisemitism, terrorism och vapensmuggling, det utgör dessutom den svenska avdelningen av Muslimska brödraskapet.

Med detta i åtanke bör Reinfeldt hålla käft istället för att sura över att SD tog ifrån honom riksdagsmajoriteten. Reinfeldt har helt enkelt inte något moraliskt mandat för att sätta sig på några höga hästar.

För övrigt utgår jag från att Nobelstiftelsen nobbar inte bara Åkesson, utan även till exempel Finlands ambassadör (för att inte nämna Nordkoreas och Saudiarabiens). Den finländska invandringen är nämligen försumbar även jämfört med den nivå Sverigedemokraterna förespråkar.


DN1, SvD1, SvD2, SvD3, Sk, LT, NSk