2016-04-17

"Inte en ärta ska flytta till Tyskland!"

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson går i barndom.


Klipp lånat från Toklandet

2 kommentarer:

  1. Är inte Findus ett k-företag, eller finns inte sådana nu för tiden?

    SvaraRadera
  2. För den händelse Fnord får godtycklig lust att moderera och publicera inlägg igen ( för jag kan inte tänka mig att de senaste krönikorna inte kommenterats av oss olika armchair philosophers i landet...)

    Thorwaldssons skanderande tycktes hopklippt på youtube för att få extra effekt - men i verkligheten var det ändå värre!! ( se SVT Play ) Han gungade igång åtminstone tre verser. Kul att han raljerade över kapitalister i kritstreckrandiga kostymer. Just kritstreck måste han betona ity han själv var klädd som vilken kapitalist/banktjänsteman/fullblodspolitiker som helst i kostym och slips.

    Antar att han inte kunde motstå möjligheten att själv äntligen få leka agitator likt hans olika föregångare på den gamla goda LO-tiden. Roligt blev det.

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.