2012-09-29

Juholt gör det igen!

Jag trodde aldrig mer jag skulle få användning av etiketten "Juholt" på denna blogg, men jag hade uppenbarligen fel.

Det framkommer idag att när Håkan Juholt ertappades med att lyfta 80 000 kr om året i bostadsbidrag, varav hälften i strid med Riksdagens regler, anlitade Juholt en advokat för att undersöka möjligheten att stämma de tidningar som rapporterade om hans bidragsfifflande. Juholt ville att Socialdemokraterna skulle stå för advokaträkningen, men fick nej.

Nu tvistar Juholt och socialdemokraterna likväl om denna advokaträkning, och Juholt gör vad han kan för att hans parti ändå skall få stå för notan. Samtidigt berättar Juholt i en nyutkommen bok om det "klassförakt" han fick utstå och om de "sammansvärjningar" han var offer för och som slutligen störtade honom.

Juholt tycks totalt sakna perspektiv på vilka misstag man kan komma undan med, för att inte tala om hur man bör handskas med andra pengar. Vi kan tacka vår lyckliga stjärna att han aldrig fick chansen att bli Sveriges statsminister.
SvD1, SvD2, SvD3, GP, Ab

1 kommentar:

  1. En sak är säker Juholtarn saknar fullständigt kontakt med verkligheten.

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.