2012-09-28

Hyckleriets epicentrum


När Malmös judiska församling utsätts för ett spängattentat blir detta en mindre notis långt ned i nyhetsflödet. När poliserna i samma stad däremot kallar stenkastande kriminella för "apor" går samhällets stora kränkthetsmaskineri igång direkt. Och det krävs ingen större fantasi för att föreställa sig storleken på krigsrubrikerna om det hade varit moskén i Fittja som varit måltavla istället.

När Malmös starke man Ilmar Reepalu gång på gång fäller kommentarer som tagna från Sions vises protokoll om stadens judiska invånare får han visserligen kritik, men stormen blåser varje gång fort över. Hade han fällt samma sorts kommentarer om muslimer - eller för den delen om de personer som attackerar brandbilar i Rosengård - hade han blivit avsatt direkt och varit persona non grata i den svenska politiken för resten av sitt liv.

Samtidigt rapporteras det från Mangsrättegången om en stad som levde i skräck under Mangs härjningar. Den sorgliga sanningen är dock att hans härjningar länge inte ens noterades när de pågick. Med alla mord och skottlossningar som blivit vardagsmat i Malmö blev Mangs attacker en droppe i havet.

Malmö har blivit hyckleriets centrum i Sverige. Och ser du inte Malmö som en förebild för din egen stad är du en inskränkt rasist som föredrar enfald istället för mångfald, en kränkt vit man och en näthatare. Vi gillar olika, men vissa är mer olika än andra.
GP1, GP2, GP3, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, SvD9, SvD10, SR1, SR2, Sk1, Sk2, Sk3, Sk4, Sk5, Sk6

9 kommentarer:

 1. Judarna i Malmö lever under ständigt hot. Underblåst av antisemitiska uttalanden från vänsterstyret.

  SvaraRadera
 2. Malmö är hårt så drabbad av kriminalitet att få bryr sig. Men när kriminaliteten kan göra judar till offer går tryckpressarna varma. Varför är det särskilt synd om judar?

  SvaraRadera
 3. Det går ju inte varma.. notiser mest. Symbolhandlingen är rätt tung för de 700 judar som bor där nere..

  SvaraRadera
 4. Krister Karlsson28 september 2012 22:59

  Anonym 14:50 är förmodligen Islamist. Retoriken känns igen. Förtrycket och förföljelsen av judar ska förnekas till varje pris. På Facebook bildades en grupp som manade till demonstrationer mot Muhammed-filmen. Bland kraven på blasfemilagar frodades judehatet och förintelseförnekelser. Men vänta, detta gäller ju inte bara Islamister utan även socialdemokratiska malmöiter.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Det stora hyckleriet är hur det gnälls om pseudoattacker (det har redan visat sig att det bara rörde sig om en smällare i närheten av ett kontor som drivs av församlingen och som ingen utomstående ens troligen kände till hade något med judar att göra) mot judar samtidigt som allt antisvenskt våld bemöts med tystnad.

  Inget annat.

  SvaraRadera
 7. Vill du att Malmö, och på senare tid, hela Sverige ska kännas som ett arabland? Troligtvis är du ett offer för indoktrineringen från den vänstervridna kulturmarxismens sida. Vissa människor faller inte offer för detta och kan få fram sin egen åsikt. Skäms på dig!

  SvaraRadera
 8. Håller med i allt förutom att detta endast skulle varit en notis i medierna. Tyckte detta va en dominerande nyhet i dom flesta medier igår.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.