2013-08-22

Nogger Black i FN? (#2)


Ovanstående syn kan idag beskådas i SvD.

Anledningen till detta är att Svenska FN-förbundet – ett förbund som inte har några kopplingar till FN – har skrivit en rapport.

Ett stort antal organisationer har bidragit till denna rapport. Bland dessa återfinns:


Enligt rapporten måste Sverige bland annat ställas till krav svars för "rasistisk propaganda på Internet". Rapportförfattarna vet såklart mycket väl att svenska myndigheter inte kan censurera Internets innehåll, men detta tycks inte hindra dem från att likväl kräva just detta.

Man tar även upp problemen med antisemitism. Socialdemokraten Ilmar Reepalus ökända uttalanden om judar tycks emellertid inte hindra hans partikamrater i organisationer som Hyresgästföreningen och Unga örnar från att slå på stora trumman.

Svenskar må älska att överdriva den internationella betydelsen av vad som sker i den egna ankdammen, men man bör ha klart för sig att vad SvD rapporterar om har väldigt lite med FN att göra.

SvD:s rapportering är snarare ett symptom på en vildvuxen flora av skattefinansierade Godhetsorganisationer som erbjuder goda karriärmöjligheter. SvD:s rapportering är ett symptom på ett svenskt debattklimat som gått fullständigt överstyr.

Och till alla er som snart kommer abuseanmäla detta inlägg – hoppas ni känner er stolta över er Godhet. Er insats för en fri och öppen samhällsdebatt är beundransvärd.Uppdatering: Gick snabbare än vanligt idag. Er Godhet har noterats. I Sverige har vi som bekant en omfattande yttrandefrihet.


De Goda lyckades få bort detta hatinlägg från SvD

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5

3 kommentarer:

 1. Är så kräkfärdig på ´dom goda´.Jag som är starkt kritisk till invandringspolitiken som den är idag (inte till den enskilde invandraren i sig)Det måste helt enkelt fungera bättre och inte sänka landet eller ställa folk mot varandra.Då har vi snart en krutdurk som exploderar.
  I de godas ögon är jag härmed en ond och rasistisk människa som inte gillar olika bla,bla,bla.Men så är det inte,vet med mig att vara ganska snäll och hjälpsam och
  har alltid försökt vara en just person.Har i hela mitt liv haft vänner,bekanta och arbetskamrater som varit allt från homo till kolsvarta.Så tror jag det är för många i vårt land då vi under lång tid haft invandring och är vana vid det på t.ex våra arbetsplatser.
  Det är dagens massinvandring och medias agerande som skapat den
  situation vi har idag.Det är INTE
  det Svensla folkets fel.

  SvaraRadera
 2. Ja, när man pekar kritiserar politikerna missförstås detta nästan alltid som att man kritiserar invandrarna. Säkert ofta oavsiktligt men ibland definitivt avsiktligt.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att den extrema enkelspårigheten på sina håll i media faktiskt gynnar utvecklingen. Eftersom den blir så uppenbart vansinnes extrem. Det blir helt enkelt tokroligt med alla överdrifter, underdrifter, förvanskningar och genuina dumheter hela tiden. Det blir för repetitivt. För tydligt. För enahanda.

  När t om den radikalt inskränkte programledaren för ringP1 närmast desperat frågar "men finns det ingen som vill försvara regeringen" efter att hela programmet bombat kritik enligt standardmallarna. Det blir cirkus, teater och antidemokrati för hela slanten.

  Alla som överhuvudtaget två sekunder tänker självständigt måste ju fråga sig var någon typ av objektivitet eller ens intresse för de faktiska sakfrågorna finns.

  Det innebär att man snart kommer få en allmän uppfattning att de här åsikterna om rasism bakom varje sten och svartmörker bakom varje åsikts skillnad närmast beskriver samhällets tokhjon. En smådåre att skratta åt bara. En pk-stolle utan egen uppfattning om någonting. En person att avfärda utan att bry sig om. Vi är på god väg dit. Det är nästan bara i det offentliga rummet, just inom vissa karriärvägar, som det är helt ok att vara helt pk.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.