2013-08-22

Nogger Black i FN?


Ovanstående syn kan idag beskådas i SvD.

Anledningen till detta är att Svenska FN-förbundet – ett förbund som inte har några kopplingar till FN – har skrivit en rapport.

Ett stort antal organisationer har bidragit till denna rapport. Bland dessa återfinns:


Enligt rapporten måste Sverige bland annat ställas till krav svars för "rasistisk propaganda på Internet". Rapportförfattarna vet såklart mycket väl att svenska myndigheter inte kan censurera Internets innehåll, men detta tycks inte hindra dem från att likväl kräva just detta.

Man tar även upp problemen med antisemitism. Socialdemokraten Ilmar Reepalus ökända uttalanden om judar tycks emellertid inte hindra hans partikamrater i organisationer som Hyresgästföreningen och Unga örnar från att slå på stora trumman.

Svenskar må älska att överdriva den internationella betydelsen av vad som sker i den egna ankdammen, men man bör ha klart för sig att vad SvD rapporterar om har väldigt lite med FN att göra.

SvD:s rapportering är snarare ett symptom på en vildvuxen flora av skattefinansierade Godhetsorganisationer som erbjuder goda karriärmöjligheter. SvD:s rapportering är ett symptom på ett svenskt debattklimat som gått fullständigt överstyr.

Och till alla er som snart kommer abuseanmäla detta inlägg – hoppas ni känner er stolta över er Godhet. Er insats för en fri och öppen samhällsdebatt är beundransvärd.



Uppdatering: Gick snabbare än vanligt idag. Er Godhet har noterats. I Sverige har vi som bekant en omfattande yttrandefrihet.


De Goda lyckades få bort detta hatinlägg från SvD

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5