2013-10-13

Dagens Förnumstigheter. (2)

Vill ha "fientlig miljö" för invandrare

Så rubriksatte DN i veckan en artikel om vad som händer i den brittiska politiken. Artikeln handlade emellertid inte om invandrare, den handlade om illegala invandrare. Ännu ett riktigt lågvattenmärke för DN-journalistiken således.

DN – och i synnerhet dess ledarsida – är full av denna sorts förnumstiga elevrådsordförandejournalistik, varför jag följer upp det här inlägget med ännu en löpsedel.


DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, DN8, DN9, DN10

1 kommentar:

  1. Re: "Fakta om invandringen"

    Det refereras till nettokostnad?

    Om detta är vad jag tror så borde ju jämförelsen vara mellan äpplen och äpplen. Man jämför inte varje kohort eller varje land eller utan bara invandra och inte samt netto......Vad är bruttokostnaden? Uppenbarligen så är detta den årliga "förkusten" rörande invandringen..... dvs en dyr och dålig appär...och hur ser lönsamheten ut framgent? Om vi inte lånar pengar, ja kanske även då, så har arbetande personer 20.000mindre per år att använda.....10år 100.000 osv...betyder mycket för våra pensionärer 1miljon gör 80.000/pensionär/år dvs 7.000kr/månad mer, inte illa.....

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.