2013-12-12

Inkvisition 2013


Viktig läsning: Researchgruppen hänger ut oskyldiga


Abuseanmält inlägg

DN, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, Sk1, Sk2, Sk3, Sk4, Sk5, NSk, LT, Re1, Re2

4 kommentarer:

 1. "Sverige är fantastiskt!" har fått en helt ny innebörd.

  SvaraRadera
 2. Liksom Aftonbladets favoritgnällmantra "Nya hårda kalla Sverige"

  SvaraRadera
 3. Snacka om att sila mygg och svälja kameler. Nåja, man behöver ju inte köpa tidningarna i fråga om man inte vill stödja dem.

  SvaraRadera
 4. Varför skall vi tillåta en proffstyckarelit att kategorisera oss efter en åsiktsskala som de extremt vänsterliberala vill att alla skall tänka efter?
  Det kan väl inte vara meningen att vi som inte räknar oss till de vänster-liberala skall behöva använda deras språkbruk?
  Det är tillåtet att sätta etiketter på folk för påstådda åsikter och dessa etiketter kan leda till förföljelse. Men om vi på något sätt råkar säga blatte, neger eller bög så riskerar vi omgående att få bära på etiketten rasist eller homofob.
  Är det bara Mona Salin som skall få sitta i TV-soffan och säga blatte eller skall vanligt folk också få använda ett alldagligt språk? Vi måste veta att numera är det betraktaren som avgör hur ett ord skall tolkas och avsikten hos den som använde ordet räknas numera inte.
  Jag tror att om folk i allmänhet kallade sig själva för rasisteter eller homofober skulle snart alla vänster-liberala etikettdomstolar försvinna.
  Vi måste få använda vårt eget språk och inte påtvingas andras.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.