2016-04-17

"Inte en ärta ska flytta till Tyskland!"

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson går i barndom.


Klipp lånat från Toklandet

2 kommentarer:

 1. Är inte Findus ett k-företag, eller finns inte sådana nu för tiden?

  SvaraRadera
 2. För den händelse Fnord får godtycklig lust att moderera och publicera inlägg igen ( för jag kan inte tänka mig att de senaste krönikorna inte kommenterats av oss olika armchair philosophers i landet...)

  Thorwaldssons skanderande tycktes hopklippt på youtube för att få extra effekt - men i verkligheten var det ändå värre!! ( se SVT Play ) Han gungade igång åtminstone tre verser. Kul att han raljerade över kapitalister i kritstreckrandiga kostymer. Just kritstreck måste han betona ity han själv var klädd som vilken kapitalist/banktjänsteman/fullblodspolitiker som helst i kostym och slips.

  Antar att han inte kunde motstå möjligheten att själv äntligen få leka agitator likt hans olika föregångare på den gamla goda LO-tiden. Roligt blev det.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.