2013-02-06

Expert vs extremist


Sverigedemokraterna är "ett kvinnofientligt parti, eftersom det antifeministiska draget är så starkt", säger Ulla Ekström von Essen i egenskap av "expert" i dagens SvD. Samma Ekström von Essen har tidigare påstått att SD präglas av "nazismens rasistiska retorik".

Ibland är det en hårfin skillnad mellan vilka som å ena sidan blir kallade extremister och konspirationsteoretiker, och vilka som å den andra anlitas som expertkommentator av media och utredare av Migrationsverket.

1 kommentar:

  1. Sååå utjatat detta eviga hackande på SD.Dom finns och växer så är det.Dags att gilla läget och i stället komma med något konstruktivt som varför så många söker sig till dom.Förstå och på allvar se vad som människor upplever och känner oro för,se verkligheten som den är och sluta andvända ordet rasist i tid och otid.Detta evinnerliga hackande leder ingenvart och är fullständigt meningslöst.Det har alltför länge låtit som en skock papagojor som säger samma sak om och om igen.

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.