2013-05-30

#sverigeligger - The Löpsedel

Det finns egentligen bara en sak att säga om Aftonblaskans serie #sverigeligger, och det är någonting i den här stilen:


Något flummigt är på väg att hända på Aftonbladsredaktionen


Dagens citat:
"Sexualiteten är inte bara en klassfråga, utan också en fråga om kön."
(Eva Franchell)
Ab1, Ab2, Ab3, Ab4, Ab5, Ab6

12 kommentarer:

 1. Och Vad F.n har dom i våra sovrum att göra,är det verkligen nån som svarar på idiotiska frågor från AB?
  Om dom leeetar kanske det går att finna viktigare saker att skriva om.
  Dom ÄR SANSLÖSA på Ab.Skäms Jan Helin.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker mest det är bisarrt egentligen. Som Anybody skriver, man undrar verkligen vilka substanser som snurrar runt i Aftonbladets ventilationssystem dessa dagar. :D

  SvaraRadera
 3. hahahaha .. jag tror jag kissar på mig!!! :-D

  När Aftonbladet slår fast att sexualiteten är en fråga om kön .. ja, då blir jag helt övertygad om att de måste ha rökt på eller ätit roliga svampar på redaktionen.

  Vilken NYHET!! Men risken för att redaktionsmedlemmarna höjer statistiken verkar vara i det närmaste noll?

  SvaraRadera
 4. Ja, det där med att sexualiteten var en fråga om KÖN fick mig att vika mig av skratt. :D

  SvaraRadera
 5. ALtså.......Aftonbladet måste vara den sämsta tidningen i Europa!

  Bara när man ser chefredaktören får man kvöljningar och när man ser honom försvara alla kränkande uthängningar och påhoipp de håller på med, vill man bara spy på hela honom.

  Lägg ner skiten!

  SvaraRadera
 6. Melmac: Nu förstår jag inte alls vad du menar, Jan Helin och hans förnumstigheter brukar ju alltid få en på gott humör? :P

  SvaraRadera
 7. Ser att rättstavning och meningsbyggnad inte var min starka sida idag, kanske kan börja på AB.

  SvaraRadera
 8. Melmac det smittar,man blir knollrig i huvudet om man läser AB.

  SvaraRadera
 9. Isaac Clarke1 juni 2013 17:00

  Det riktigt märkliga är inte att att Sveriges största kvällstidning har hashtaggen sverigeligger eller att de är med och driver opinion för att socialminister Hägglund ska se över behovet av en ny sexualvanestudie. Det riktigt märkliga är att det behövs en ny sådan, som i att det redan finns en.

  Det, och det icke obetydliga faktum att kampanjen lanseras mer eller mindre under upploppen utan att någon enda jävel reagerar och ifrågasätter varför fokus ska flyttas så fort. Det känns märkligt och lite olustigt.

  Apatin verkar vara så total att jag undrar om det krävs att elefanten i rummet börjar skita i knät på folk för att de ska opponera sig.

  SvaraRadera
 10. Isaac Clarke1 juni 2013 17:54

  Jag såg det och du har naturligtvis helt rätt. Men hur fan kan folk bara svälja det? Antingen håller alla käften för att hotet om att åka ut i kylan haft verklig effekt. Eller så har de flesta det fortfarande ganska bra framför dumburken med Let's Dance och är nöjda med att skedmatas skit utan substans samtidigt som de ännu har möjlighet till konsumtion och inte nämnvärt påverkas av mångkulturen.

  Att Sverige är ett mångkulturellt samhälle står ju i grundlagen, och den har vi gemensamt röstat fram, då ändringen av grundlagen krävde två beslut med riksdagsval emellan. Jag minns informationen som gick ut angående detta och den debatt som föregick ändringen.

  Eller det gör jag ju inte alls. Jag minns inte att det snackades ett skit om det utan skulle säga att det kuppades in. Men egentligen gör det inte så mycket då det inte finns någon mångkultur utan i stort är det vattentäta skott mellan de flesta grupper i samhället.


  SvaraRadera
 11. Nog förstod vi varför det helt plötsligt bytte fokus i media,rävspelet ser man igenom hela tiden,för inte att tala om dom otroligt klumpiga och försåtliga försöken att styra över oss. Jag har sagt det förut-Dom tror vi är helt korkade och lättmanipulerade.Så är icke fallet i alla fall inte med mig och jag är säker på att jag knappast är ensam.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.