2013-10-25

Acceptansfritt Sverige

För dagens glada överraskning stod Sanna Rayman, då hon som första representant för Etablissemangssverige tog bladet från munnen och ställde den högst motiverade frågan: "Var registret rasistiskt?"

Ja, Sanna, jag är säker på att vänstersekterismens vanliga språkrör – Röda Grönköping, Åsna Leninborg och allt vad de kallar sig – kommer hudflänga dig, kommer spy de vanliga och tragiskt förutsägbara invektiven över dig, din personlighet och din karaktär.

Men du, Sanna, tog bladet från munnen, ställde den fråga som i grund och botten är självklar, men som i det acceptansfria Sverige i vilket vi lever är tabu och kan krossa karriärer. Men precis som du säger Sanna, "det är ytterligt bekymmersamt att så många har varit så säkra på så mycket".

Tack, Sanna! Du är dagens hjälte, och SvD:s ledarsida är ett ljus i det mörker som sänkt sig över ett Sverige där konsensuskulturens och kränkthetsmaskineriets vindar blåser kallt.


SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, DN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

  • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
  • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
  • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
  • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
  • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.