2013-10-24

Get F*cking Real! #2


En praktskandal har idag briserat i Sverige. Poliser har på ett slutet forum uttryckt sig nedlåtande om kändisar!

Att en yrkeskår med ett påfrestande och stressigt jobb ibland varvar ned genom att ventilera sin frustration tillsammans med kollegor är naturligtvis fullständigt oacceptabelt, och någonting som du eller jag aldrig skulle göra. Detta avslöjande bevisar att poliskåren är genomrutten och har stora problem med sin värdegrund.

... eller hur var det nu? Att poliser gjort sig skyldiga till att på ett slutet forum kommentera Elisabet Höglunds utseende är jättehemskt, men när SVT gör samma sak på bästa sändningstid är det en heeelt annan sak?


TV:s hatchock mot Elisabet Höglund

SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, DN1, DN2, DN3, SR1, SR2, SR3

2 kommentarer:

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

  • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
  • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
  • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
  • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
  • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.