2013-10-24

Get F*cking Real!


Migrationsverket uppskattar att det kan komma upp till 69 000 asylsökande nästa år. Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson tycker att "Europas statschefer borde ta varandra i hand och säga att nu gör vi något gemensamt".

Att Europas statschefer skulle fatta varandras händer och sjunga Kumbaya som Danielsson föreslår är dock ytterst osannolikt, Sverige är alldeles för effektivt som avskräckande exempel för att något liknande överhuvudtaget skall komma på fråga.

Det svenska asylmottagandet kommer därför att slå ännu ett rekord. Socialbidragskostnaderna kommer skjuta i höjden och antalet människor i utanförskap lär explodera.

Reinfeldt kommer sitta i TV och likt en trumpen jättebäbis tala om "berikning". SD:s opinionssiffror kommer att gå stadigt uppåt, vilket i sin tur kommer leda till att etablissemangets försök till skönmålning antar direkt nordkoreanska proportioner. Erik Ullenhag kommer att sätta världsrekord efter världsrekord i floskelrapning.

Är det inte hög tid för lite grundläggande realism?! Vill vi ha ett Sverige som ser ut som USA om tio år?


Abuseanmält inlägg

Källa: UNHCRKälla: UNHCR

DN1, DN2, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, Sk1, Sk2, Sk3, Sk4, LT, NSk, SMP

1 kommentar:

  1. Javisst skall vi vara realister. Planera och sedan genomföra. Det fungerar inte så bra att hoppa fallskärmoch sedan i luften kolla vad man har på ryggen.
    Nu är vi som ett rö för vinden och springer framför tåget. Vore bättre att stänga järnvägen tills stationerna är fixade.

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

  • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
  • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
  • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
  • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
  • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.