2014-01-21

KPML(r)-professorn

Christian Diesen är, föga förvånande, en av förespråkarna för en samtyckeslag.

Christian Diesen benämns som "professor emeritus i processrätt" i rapporteringen. Christian Diesen råkar också vara engagerad inom KPML(r), men det har säkert inget med saken att göra.


SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, DN1, DN2, DN3, Sk, NSk, LT

3 kommentarer:

 1. Christian Diesen är också tillsammans med Hanna Olsson en av dem som bidrog aktivt med sina fantasier till det stora haveriet med Catrine daCosta rättegången.
  Två personer fick sina liv förstörda och en eventuell mördare gick fri.

  SvaraRadera
 2. Ah, ja, hade nästan glömt det där. Snyggt jobbat av honom. Att han kanske skulle haft fel om det där är ju som grädde på moset fortfarande inget som föresvävar honom eller hans adepter.

  SvaraRadera
 3. http://www.magasinetparagraf.se/debatt/slicka-uppat

  Diesens spekulationer har förstört livet för många.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.