2014-02-03

DN arena för extremism (2)

Dagens Förnumstigheter ogillar uppenbarligen blogginlägg som påtalar att de upplåter medialt utrymme åt extremister, och plockar därför helt sonika bort dem. Därför lägger jag upp samma inlägg en gång till:


I dagens DN återfinns en debattartikel om "afrofobi". En av de tre undertecknarna representerar Afrosvenskarnas riksförbund, en annan är Tobias Hübinette.

Hübinette är en brottsdömd AFA-aktivist med en rabiat rättshaverists världsåskådning. Afrosvenskarnas riksförbund är en bidragsfuskande kränkthetsmaskin som vid upprepade tillfällen bjudit in islamister och antisemiter som talare. Samt, icke att förglömma, kränkts av en glass och Pridefestivalen.

Varför får personer och organisationer som dessa en gräddfil in i etablissemangets finrum? De är vänsterextremistister, islamister och totalitarister, men vårt ryggradslösa samhälle säger inte från – tvärtom så uppmuntrar det dem. De får uttala sig som "experter" i media, de får statliga utredningsuppdrag, deras organisationer ges bidrag och deras debattartiklar blir publicerade.

Personer som stödjer organisationer som dessa tar sig väldigt ofta friheten att från höga hästar kritisera dina åsikter, men det finns ingen anledning för dig att finna sig i den sortens hyckleri.

När kulturclowner som stödjer islamister och diktaturer påstår att det är din "värdegrund" det är fel på finns det ingen anledning att gå i försvarsställning, då är det dags att slå tillbaka.

Bloggtips / shameless self promotion: Häxanmexan
SvD1, SvD2, SvD3