2014-02-03

DN arena för extremism

I dagens DN återfinns en debattartikel om "afrofobi". En av de tre undertecknarna representerar Afrosvenskarnas riksförbund, en annan är Tobias Hübinette.

Hübinette är en brottsdömd AFA-aktivist med en rabiat rättshaverists världsåskådning. Afrosvenskarnas riksförbund är en bidragsfuskande kränkthetsmaskin som vid upprepade tillfällen bjudit in islamister och antisemiter som talare. Samt, icke att förglömma, kränkts av en glass och Pridefestivalen.

Varför får personer och organisationer som dessa en gräddfil in i etablissemangets finrum? De är vänsterextremistister, islamister och totalitarister, men vårt ryggradslösa samhälle säger inte från – tvärtom så uppmuntrar det dem. De får uttala sig som "experter" i media, de får statliga utredningsuppdrag, deras organisationer ges bidrag och deras debattartiklar blir publicerade.

Personer som stödjer organisationer som dessa tar sig väldigt ofta friheten att från höga hästar kritisera dina åsikter, men det finns ingen anledning för dig att finna sig i den sortens hyckleri.

När kulturclowner som stödjer islamister och diktaturer påstår att det är din "värdegrund" det är fel på finns det ingen anledning att gå i försvarsställning, då är det dags att slå tillbaka.

2 kommentarer:

 1. EN ANTI-VIT RASIST FICK REGERINGENS UPPDRAG ATT UTREDA VITA SVENSKARS AFROFOBI

  Tobias Hübinette skrev följande i tidningen Creol 1996:
  "Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!"

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 2. "Varför får personer och organisationer som dessa en gräddfil in i etablissemangets finrum? "

  Förmodligen av det enkla skälet att deras åsikter inte avviker speciellt mycket från de som godkänner artiklarna.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.