2011-11-12

Stackars Håkan

Juholt kommenterar i Ekots lördagsintervju de fallande opinionssiffrorna med följande ord:

"Det är självklart att folk påverkas efter en tid då både fakta och lögner om mig har beskrivits som sanningar."

Inte nog med att fakta har beskrivits som sanningar, det har alltså även spridits lögner. Man kan ana att Juholt, efter att ha blivit påkommen med att ha inkasserat 320 000 kr i bostadsbidrag på skattebetalarnas bekostnad, känner sig som ett offer här. Kanske för att han nu bara kommer att få behålla 160 000 kr?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycklighet. Kommentarer löper stor risk att hamna i papperskorgen om de är sossiga, hätska, foliehattiga, besserwissriga, vilseledande, överdrivet långa, trollande eller faktamässigt tveksamma.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

  • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
  • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
  • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
  • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
  • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.