2012-09-09

Essensen av Lokko

"Till slut blev den svenska inskränktheten mig övermäktig och jag flyttade till London. Trots allt är jag - och har alltid varit - för kosmopolitisk för att bo med er provinsiella bonnläppar där i Sverige, någonting jag upplevt allt sedan två års ålder.

Jag lyssnar på - och skriver om - indiepop och lofimusik som är så avancerad, sofistikerad och svår att ni efterblivna människor där i Sverige aldrig hört talas om den. Vidare är jag en stor kännare av humoristiska grepp så subtila att ni Göta kanal-tittande svenskar aldrig kan förstå dem. Jag är, helt enkelt, mycket bättre än ni.

Föraktningsfullt
Andres Lokko"

1 kommentar:

  1. "Varför är det så många popskribenter som sakta men säkert sadlar om och börjar skriva om politik?", frågar Lokko.
    Svaret är väl helt enkelt: "De tror att de begriper sig på det".
    Mvh
    Claes Henrikson

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.