2012-09-09

Essensen av Lokko

"Till slut blev den svenska inskränktheten mig övermäktig och jag flyttade till London. Trots allt är jag - och har alltid varit - för kosmopolitisk för att bo med er provinsiella bonnläppar där i Sverige, någonting jag upplevt allt sedan två års ålder.

Jag lyssnar på - och skriver om - indiepop och lofimusik som är så avancerad, sofistikerad och svår att ni efterblivna människor där i Sverige aldrig hört talas om den. Vidare är jag en stor kännare av humoristiska grepp så subtila att ni Göta kanal-tittande svenskar aldrig kan förstå dem. Jag är, helt enkelt, mycket bättre än ni.

Föraktningsfullt
Andres Lokko"

1 kommentar:

 1. "Varför är det så många popskribenter som sakta men säkert sadlar om och börjar skriva om politik?", frågar Lokko.
  Svaret är väl helt enkelt: "De tror att de begriper sig på det".
  Mvh
  Claes Henrikson

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.