2014-04-15

Det stinker, MP!

Timbuktu, som vid upprepade tillfällen har mordhotat sverigedemokrater, har anlitats av Miljöpartiet som expert på "antirasism". Samma Miljöparti som ser näthat som ett så allvarligt problem att Åsa Romson idag föreslog att anonyma bloggar skulle förbjudas.

Åh, visst backade Miljöpartiet därefter från sitt förslag, men bara för att de fick hård kritik. Miljöpartiet backade inte för att Romson själv insåg att hon hade fel, Miljöpartiet backade inte för att man insåg hur illa förslaget rimmade med partiets höga svansföring i integritetsfrågor och det var knappast heller insikten om vilken dubbelmoral partiets gullande med Timbuktu innebar i sammanhanget som fick Miljöpartiet att ändra sig.

Motiveringarna till varför det är helt okej att såväl likna någon vid en massmördare som mordhota Jimmie Åkesson, men samtidigt så allvarligt att likna någon med ett könsorgan att detta motiverar grova inskränkningar av yttrandefriheten, lyser fortfarande med sin frånvaro.

Relaterat: Anybody, Den hälsosamme ekonomisten
DN1, SvD1, SvD2, Ex1, Re1, SR1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

  • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
  • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
  • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
  • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
  • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.