2014-09-15

Alla pyrrhussegrars moder!

Riksdagsvalet 2014 levererade onekligen!

Miljöpartiet är besvikna, Feministiskt initiativ är ännu mer besvikna, Sjöstedt är fly förbannad och Löfven kommer att få ett helvete att svetsa ihop en ny regering.

Ja, jag sitter här med ett jättestort flin på läpparna.

Jag lovar att börja ta det här valet på blodigt allvar om några dagar, men först skall jag till fullo njuta av skadeglädjens sötma!
DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, DN8, DN9, DN10, DN11, DN12, DN13, DN14, DN15, DN16 DN17, DN18, DN19, DN20, DN21, DN22, DN23, DN24, DN25, DN26, DN27

19 kommentarer:

 1. Skål! Får fan bli en öl på detta. :)

  SvaraRadera
 2. Jag har varit full som en nytankad Jumbojet hela dagen
  Allt kommer till den som kan konsten att vänta.
  Katinka Glahd.

  SvaraRadera
 3. Och en sådan seger till och de är
  förlorade.......
  rim

  SvaraRadera
 4. Jag vaknade med ett stort leende i morse. Resultatet är bättre än jag hade vågat hoppas på.

  SvaraRadera
 5. Enda faran med den här regeringsbildarcirkusen är att butikerna snabbt kommer få slut på popcorn.

  SvaraRadera
 6. Thomas Arvidsson15 september 2014 20:32

  Kan inte heller sluta flina.

  SvaraRadera
 7. Nu när Löften svetsade igen truten på lipsillen till vänster tyckte jag att det blev än roligare! Karln har ju humor uppenbarligen! Bara beskrivningen i media att de kallade upp fåntratt till Sveavägen och sen direkt bad honom att dunsta lät ju nästan som en Stefan o Krister fars!

  SvaraRadera
 8. Det är och blir en dokusåpa med många avsnitt och flera roller samt regelbunden utslagning.

  SvaraRadera
 9. 12,9 procent! Tack Expressen!

  SvaraRadera
 10. Den perfekta stormen, ska bli en njutning att se svetsarn springa runt med sin utsträckta hand.

  Någon som varit förbi och kollat till Söder? Gravölen borde vara slutsåld och gruppterapikurserna för journalisterna är väl fullbokade när vänstervågen visade sig vara ett fantasispöke, deras kampanj för F! sket sig och deras kampanj mot SD slog slint än en gång.

  SvaraRadera
 11. Glädjer mig åt Fisarnas dåliga resultat mest av allt.

  SvaraRadera
 12. Mona: Jag har faktiskt svårt att bestämma mig för vilket jag tycker är mysigast, fisarnas fiasko eller hur MP så totalt misslyckades med att bli tredje största parti!

  SvaraRadera
 13. Jo det var riktigt kul att se Romson och Fridolins ansträngda `segertal `och efter en sådan flopp känns det konstigt att se dom stå som någon slags segrare hand i hand med Löfven när dom i själva verket är stora förlorare.

  SvaraRadera
 14. @ Anonym 16 september 2014 07:51
  Har passerat södern idag. Bara tiggare överallt. La märke till enorma högar av fimpar ute vid restauranger. Som allergiker var det svårt att ens passera, ännu mindre ta en fika. Några hade lugnar nerverna antar jag.

  SvaraRadera
 15. Ursäkta, men en liten reflektion runt de pöbelaktiga reaktionerna på valresultatet, speciellt på Facebook:
  En stank av Nürnberg runt Facebook

  SvaraRadera
 16. "Det handlar om ett patetiskt, men ack så mänskligt behov av samhörighet, vi-känsla, att vara en i gänget eller uppgå i något större" är spot on.

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.