2014-10-24

Sossaldemokratisk stassminister räknar possent

Stefan Löfven brukar alltid vara som minst tydlig då han precis förklarat att han skall vara tydlig. Det brukar låta någonting i den här stilen:
"Jag vill vara tydlig med att vi skall – bisats, bisats – ingångsvärden, för det första, mummel mummel, surr."

EU-nämndens sammanträde kan ses i sin helhet här. Den sista kvarten av inspelningen bjuder på stor komik.
DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, SvD1, SvD2, SMP1, SMP2, Ex1, Ex2, Ex3, Ex4, Ex5

5 kommentarer:

 1. Ha, ha... det är tydligen svårt med pocenten. Snacka om snurrigt alltså, man kan ju ställa sig frågan om det är så här det brukar gå till. /tompas11

  SvaraRadera
 2. tack, tack, tack och åter tack för att jag fick hitta det här bland dina tweets. Och sedan på din blogg som grädde på moset!! :-D

  Som jag har grämt mig över att jag missade hela rörigheten.

  SvaraRadera
 3. Ja, hade inte riktigt nån bra utskällning på lager idag, så det fick bli ett blogginlägg av kvällens twittrande istället. Men om jag får säga det själv, så blev det ett rätt bra blogginlägg i kategorin "fredagsmys". :)

  SvaraRadera
 4. Det skulle vara en upplevelse att se Stefan Löfven som fotbollscoach och höra honom surra om 3-4-3, 3-5-2, 4-3-3, 4-4-2 osv, hit & dit & kors & tvärs. Det innehållsliga surrandet från honom torde dessutom förstärkas av att tandhälsan inte riktigt är vad den borde vara.

  SvaraRadera
 5. Magdad Bob har ju även sin video där hon rabblar olika miljardbelopp fram och tillbaka, när hon inte kan svara på nån fråga en journalist ställer. Man skulle kunna göra ganska rolig musik med en kombination av de där två. :)

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.