2014-11-15

Ett ljus i mörkret

Vi desillusionerade högerspöken som är hjärtligt trötta på såväl Löfvens muppministär som det sorgliga tillståndet för den svenska borgerligheten behöver något stärkande för moralen. Patrik Strömers sida på SoundCloud är ett sådant ljus i mörkret, och jag bara helt enkelt måste dela med mig av dessa pärlor.

En sång om ett möte i EU-nämnden

En sång om en före detta lärare med en kolbit

En sång om ekologisk kulturpolitik

En sång om en miljonaire som inte lever som han laire

DN1, DN2, SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, Ex1, Ab1, Re1

1 kommentar:

  1. Du gjorde min dag genom detta tips! Tack o bock. /Gunnar

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycklighet. Kommentarer löper stor risk att hamna i papperskorgen om de är sossiga, hätska, foliehattiga, besserwissriga, vilseledande, överdrivet långa, trollande eller faktamässigt tveksamma.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

  • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
  • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
  • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
  • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
  • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.