2015-10-11

Partiledarbingo

Om mindre än en timme börjar kvällens partiledardebatt. Här borde inte bara konkreta förslag på hur de akuta problem Sverige står inför skall hanteras presenteras. Här borde väljarna dessutom få en redogörelse för hur partiledarna tänker sig att dagens dysfunktionella troglodytregering skall kunna ersättas med ett fungerande styre.

Detta är emellertid Sverige år 2015, en plats och en tid då vuxenvärlden har kapitulerat, och i stället överlåtit åt curlade förvuxna barn att "styra" landet. Debatten kommer med högsta sannolikhet därför bara utgöra en naturlig fortsättning på de senaste årens ständigt tilltagande politiska haveri.

Den som ändå vill titta skriver därför med fördel ut nedanstående bingobrickor. På så sätt kan kvällens med allra största sannolikhet direkt plågsamma debatt förvandlas till en stunds familjeunderhållning.


DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, SvD1

6 kommentarer:

 1. en väldigt sur tant11 oktober 2015 20:25

  Nu har de snackat i 20 minuter och Åkesson får inte prata till punkt. Lövet och Batra är som 2 maskiner som spottar ut något färdigtuggat, Fridolin snackar tomma skoltankar och nu kommer de över i fantasier om arbete och andras ansvar och då orkar jag inte mer...
  Jag tror att det är kört med oss med dessa politiker.

  SvaraRadera
 2. Halvtid i partiledardebatten i SVT. Man fullständigt häpnar över vilka verklighetsfrånvända politiker vi har i detta land. Dessa politiker håller på att köra landet i sank och den enda som har förstått detta är JÅ, de övriga fattar absolut ingenting! Oerhört frustrerande agerande av dessa nollor till politiker. //tompas11

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Eloge! Du skämmer bort dina läsare :)

  Ska skriva ut bingobrickorna på jobbet och se om några kollegor vill vara med. Alltid retar det någon.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  SvaraRadera
 4. Underbart!
  Jag har tydligen missat någonting - här i förskingringen har jag lyckats undvika att höra Lööf överhuvudtaget. Är det henne "Maramö" refererar till?

  SvaraRadera
 5. Dom brickorna var för enkla. Dom borde man få bingo på 10 minuter med ;-)
  /Pelle2

  SvaraRadera
 6. Partledarbingo - helt underbart.

  Kram

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.